Corsiva Sloepen & Tenders
Florijn Sloepen
Steelfish
Primeur Sloepen

Prins 475 Open

Nieuw standaard uitgerust voor € 8.750,- inclusief BTW

De nieuwe Prins 475 Open. 
Eenvoudig te traileren, licht en wendbaar, fris design en uiteraard kwaliteit voor een scherpe prijs. De ruime achterbank biedt plaats aan twee personen en is voorzien van opbergruimte. Tevens is hier een doorloop vanaf de zwemtrap voor makkelijk instappen.

Bekijk alle specificaties van de Prins 475 Open

Prins 480 Open

Nieuw standaard uitgerust voor € 10.895,- inclusief BTW

De Prins 480 Open is een interessante boot met veel opbergruimte in de console, tevens geschikt voor een kleine slaapplaats of chemisch toilet. Door middel van een afsluitbaar klapdeurtje is deze ruimte toegankelijk.
Naar keuze uit te rusten met een kleine motor voor rustig toervaren of een zware om lekker te kunnen wakeboarden het hele gezin, het kan allemaal met de 480 Open. 

Bekijk alle specificaties van de Prins 480 Open

Prins 500 Open

Nieuw standaard uitgerust voor € 12.995,- inclusief BTW

De opvolger van de befaamde 480 Open. Een geweldige ruimtelijke indeling, grote console met plaats voor chemisch toilet, rondzit in de boeg om te bouwen naar zonnedek en een brede achterbank. Tevens is de boot voorzien van een doorloop naar zwemplatform. Standaard zeer compleet uitgerust en scherp geprijsd.

Bekijk alle specificaties van de Prins 500 Open

Prins 555 Open

Nieuw standaard uitgerust voor € 13.995,- inclusief BTW

De Prins 555 heeft alles wat u van een moderne consoleboot kunt verwachten. Een ruime rondzit voorin. Liters opbergruimte, een stuurconsole met ruimte voor een toilet, 7 royale zitplaatsen voor volwassenen en perfecte vaareigenschappen. Met de Prins 555 kunt u werkelijk alle kanten op. Lekker toeren, waterskiën of heerlijk loungen in de prettige zitbanken.

Bekijk alle specificaties van de Prins 555 Open

Prins 570 Open

Nieuw standaard uitgerust voor € 11.995,- inclusief BTW

De Prins 570 Open is de grote broer van de Prins 475 Open. Een ruime rondzit en veel kuipruimte maakt deze boot een boot wat veel mensen aantrekt. Een vaste tank is een optie, en een tafel met 2 voeten voor zowel voorin als achterin maakt hem praktisch. Deze boot heeft zoals alle Prins boten perfecte vaareigenschappen en past daarom goed in onze collectie Prins boten. 

Bekijk alle specificaties van de Prins 570 Open

Prins 580 Sundeck

Nieuw standaard uitgerust voor € 17.795,- inclusief BTW

De Prins 580 Sundeck is een echt ruimtewonder met een vernieuwend design. Voor op de boeg is een zeer ruim zonnedek voor 3 personen. In de console is een luxe schuifdeur geplaatst welke toegang geeft naar de slaapplaats voor twee personen.  Standaard wordt de 580 Sundeck geleverd met 1 stoel, samen met de achterbank is er plaats voor 5 personen. .

Bekijk alle specificaties van de Prins 580 Sundeck

Prins 580 Cabin

Nieuw standaard uitgerust voor € 23.295,- inclusief BTW

De nieuwe Prins 580 Cabin is een verrassend ruime cabin met twee vaste slaapplaatsen en een zeer riante open kuip. De grote kuip heeft een ruime L bank met een klapbare leuning en ook zijn er diverse opbergmogelijkheden. Het slaapgedeelte is voorzien van een dakraam en twee lichtbanen waardoor de cabine erg licht en ruimtelijk aanvoelt. 

Bekijk alle specificaties van de Prins 580 Cabin

Prins 625 Sundeck

Nieuw standaard uitgerust voor € 21.995,- inclusief BTW

Breder, stabieler, sneller, meer luxe, een verbeterde ergonomie en met meer vernuft, meer ruimte aan boord. Dat zijn in een notendop de innovaties waarmee Prins Watersport de Prins 625 Sundeck klaar heeft gestoomd voor de toekomst.

Bekijk alle specificaties van de Prins 625 Sundeck