Corsiva Sloepen & Tenders
Florijn Sloepen
Steelfish
Primeur Sloepen

Florijnsloep

Standaard uitvoering € 24.995,-

De Florijn Sloep. Een overnaadse rondspant met een aangehangen roer met twee stabilisatoren die er voor zorgen dat de sloep bij alle snelheden puur op de waterlijn blijft varen en daarmee de beste efficiëntie bereikt qua snelheid en brandstofgebruik.

Nederlands vakwerk op ambachtelijke wijze gemaakt in een oud Gronings scheepstimmerbedrijf. Met de houtschaaf in de hand en het zweet op de kop, daaruit spreekt ouderwetse liefde voor het vak. Deze vakmensen hebben het van grootvader op vader geleerd en weten precies hoe het hoort: NEDERLANDS

Bekijk alle specificaties van de Florijnsloep

Stout 650

Nieuw standaard uitgerust voor € 16.950,- incl. BTW

De vernieuwde Stout 650 is er. Naast het succes van de vorige 650 nu de vernieuwe 650

In de boeg bevindt zich een grote rondzit met veel zitplaatsen, onder de banken bergruimte. Door de boot heen vindt u veel loopruimte en de achterbank biedt plaats aan twee volwassenen.

Zoveel uitstraling, gebruikersgemak vindt u nergens voor zo’n lage prijs.

Bekijk alle specificaties van de Stout 650

Stout 750 met diesel of outboard motor

Nieuw standaard uitgerust voor € 19.950,- inclusief BTW

Robuust, hufterproof en vooral groot!  De Stout 750 is geïnspireerd op de oude reddingssloepen. Hierdoor heeft hij zeewaardige vaareigenschappen en zeer stabiel.

Het interieur is zeer gebruiksvriendelijk met ergonomische zitbanken en veel bergruimte. Het zonnedek is ronduit enorm en op de achterbank kan met drie personen comfortabel gezeten worden.

Bekijk alle specificaties van de Stout 750 met diesel of outboard motor